понеділок, 3 вересня 2018 р.

Педагогічна практика. День перший


  Сьогодні розпочалась наша магістерська педагогічна практика. І незважаючи на те, що ця практика для нас не перша і з навчальним закладом ми знайомі, хвилювання було дуже сильним! В передчутті нових емоцій, знань, досвіду та, звісно ж, нових цікавих знайомств, ми переступили поріг,  такої святкової в цей день, 95 гімназії! 
     Нас люб'язно зустріла заступник директора з навчально-виховної роботи Дагларова Наталья Леонідівна. Вона розподілила нас по класам і познайомила з класними керівниками.
       Мене закріпили за 10-Б класом! Цьому я була дуже рада, оскільки вже працювала з цими учнями, тоді ще 8-Б, на попередній практиці.
  Класний керівник - Євдокименко Ольга Миколаївна - зустріла дуже привітно, ввела мене в курс справ та надала список класу і розклад занять. 
        В 10-Б класі 29 учнів, з них 8 дівчаток та 21 хлопчик.
    Також сьогодні ми приємно поспілкувались з вчителем математики - Шахматовою Світланою Миколаївною, яка в загальних рисах описала нам напрям роботи. 
        Оскільки сьогодні в гімназії було свято Першого дзвоника і уроки були скорочені, то після спілкування з вчителями та учнями ми були вільні. А вже завтра нас чекає повноцінний день в ролі класних керівників та вчителів математики/інформатики! 

        

Немає коментарів:

Дописати коментар