пʼятницю, 9 листопада 2018 р.

Педагогічна практика у ВНЗ. День десятий.

   Сьогодні я відвідала лекцію з лінійної алгебри на 1 курсі в групі ФІ-18, яку проводила студентка-практикантка - Бесхлібна Олександра Сергіївна. Тема: Розмірність і базис векторного простоту.  Оскільки ця тема розрахована на 2 лекції і сьогодні була вже друга, то пара розпочалась з того, що Олександра Сергіївна нагадала тему, план та коротко охарактеризувала основий матеріал минулої лекції. 
Під час викладення нового матеріалу, викладач робить записи на дошці, що покращує сприйняття студентами інформації та задає питання аудиторії. Сподобалось те, що Олександра Сергіївна дуже раціонально використовувала дошку.  Після означень нових понять, викладач робить пояснення та наводить приклади. Для організації довільної уваги Олександра Сергіївна наголошує на основних моментах. Гарним було те, що викладач контролювала не лише дисципліну на парі, а й роботу на місцях та охайність конспеків. Загалом лекція пройшла добре. Мета і завдання були досягнуті. 

     Так швидко закінчився другий тиждень нашої педагогічної практики у ВНЗ... Він був дуже емоційним та насиченим! Спробувати себе у ролі викладача було дуже хвилююче, але і не менш цікаво! 

Немає коментарів:

Дописати коментар