четвер, 8 листопада 2018 р.

Педагогічна практика у ВНЗ. День дев'ятий.

     Сьогодні я проводила лекцію з предмету: числові системи на 5 курсі в групі МІ-14. Тема: Цілі числа. На початку лекції я нагадала студентам зв'язок між числовими множинами і  здійснила перехід від минулої теми: "система натуральних чисел" до сьогоднішної. Лекція була подана за чітким планом. Спочатку була висвітлена проблема розширення множин. Потім,  оскільки нова числова множина утворює кільце, то ми з аудиторією грунтовно повторили матеріал  1 курсу АТЧ, а саме: характеристику кільця. Студенти брали активну участь, що свідчить про гарне засвоєння минулого матеріалу. 
Для кращого сприйняття нового матеріалу я робила записи на дошці основних формул, понять та схем; особливу увагу було приділено аксіомі мінімальності.
Доведення теорем відбувалось у формі евристичної бесіди зі студентами. Для зосередження довільної уваги, я робила паузи, змінювала тон голосу та наголошувала на основних моментах. Під час лекції студенти були дисципліновані, активні та уважні. Зворотній зв'язок відбувався прогягом усього заняття. Загалом пара пройшла на високому рівні. Мета була досягнута. 

Немає коментарів:

Дописати коментар