середу, 7 листопада 2018 р.

Педагогічна практика у ВНЗ. День восьмий.

     Сьогодні день був дуже хвилюючим для мене, оскільки я проводила практичне заняття з предмету: алгебра та теорія чисел на 1 курсі в групі МІ-18. Тема: Логічні операції над висловленнями. Формули логіки висловлень.  На початку пари я повідомила студентам тему заняття та розповіла, що застосування даної теми є досить широким і протягом 5 років навчання у ВНЗ вони не раз з ним зустрінуться.

Це сприяло мотивації навчальної діяльності та допомогло студентам налаштуватись на роботу. Під час розв'язування задач біля дошки, обов'язковим було сказати означення тієї логічної операції, з  якою студент працює. Повторення означень допомогало студентам при складанні таблиць істинності та в підготовці до математичного диктанту. 
Задачі були подані за принципом: від простого до складного, основний акцент було зроблено на складання таблиць істинності та визначення виду формул логіки висловлень. Складні моменти обговорювали колективно. Після кожної задачі підводили підсумки. Наприкінці пари був проведений математичний диктант. Дисципліна на парі була на високому рівні, студенти активно працювали. Загалом пара пройшла добре. Мета і завдання були досягнуті. Морально-психологічний клімат був сприятливим для праці. 

Немає коментарів:

Дописати коментар