пʼятницю, 2 листопада 2018 р.

Педагогічна практика у ВНЗ. День п'ятий.

   Сьогодні я відвідала практичне заняття з лінійної алгебри на 1 курсі в групі І-18, яке проводила старший викладач, кандидат педагогічних наук - Армаш Тетяна Сергіївна. Тема: Розв'язання систем лінійних рівнянь методом Жордана-Гаусса.  Пара розпочалась з перевірки присутніх. Далі Тетяна Сергіївна оголосила план роботи на пару, першим пунктом якого, було написання невеликої самостійної роботи. В ній треба було розв'язати СЛР методом Гаусса. Під час  написання самостійної роботи, студенти були спокійні, зосереджені та уважні, а Тетяна Сергіївна слідкувала за дисципліною.  Далі перейшли до розв'язування різних типів задач біля дошки. Сподобалось те, що викладач поводилась невимушено та наводила доречні жарти, створюючи приємну доброзичливу атмосферу. Перед розв'язанням задач, студенти пригадувати теорію. Вони були активними та висловлювали бажання піти до дошки. Загалом заняття пройшло на високому рівні. Мета і завдання були досягнуті.
    Також сьогодні відбулась звітна конференція з педагогічної практики у ЗНЗ, на якій практиканти представили презентації своєї роботи в школах та висловили свої враження. На конференції були присутні всі методисти, які активно брали участь в обговоренні та задавали питання. Наприкінці  всі практиканти отримали загальну оцінку за практику. Загалом враження після педагогічної практики у ЗНЗ у всіх залишились лише приємні!
    Посилання на звітну презентацію про виробничу практику у Криворізькій гімназії №95: https://docs.google.com/presentation/d/1n_-gZlZWdopNKpKt5RjMeuGCkyWABSMbovdCteav6sA/edit?usp=sharing

Немає коментарів:

Дописати коментар