вівторок, 6 листопада 2018 р.

Педагогічна практика у ВНЗ. День сьомий.

   Сьогодні я відвідала лекцію з предмету: теорія ймовірності та математична статистика на 4 курсі в групі МІ-14, яку проводила студентка-практикантка Пилипенко Ольга Сергіївна. Тема: Елементи кореляційного і регресійного аналізу. 
Заняття розпочалось вчасно. Ольга Сергіївна повідомила тему та план лекції. Для актуалізації опорних знань викладач разом з студентами повторили основні поняття минулих пар у формі фронтального опитування. Під час викладення нового матеріалу,  Ольга Сергіївна використовувала презентацію, що сприяло покращенню сприйняття студентами інформації.
Для зосередження довільної уваги, викладач змінювала тон голосу та зверталась до студентів з проханням подивитись на дошку або зосередитись. Гарно було те, що Ольга Сергіївна наводила після теоретичного матеріалу наводила приклади, завдяки цьому студенти краще засвоювали матеріал та бачили, як він застосовується в житті.  Викладач гарно тримала дисципліну та контролювала роботу на місцях. В кінці лекції були підведені підсумки: студенти пригадували основні мометни пари. Загалом заняття пройшо на високому рівні. Мета і завдання були досягнуті.

Немає коментарів:

Дописати коментар